HomeNieuwsCoronacrisis leidt tot financiële problemen bij ondernemers en zorgen rondom de zorgsector

Coronacrisis leidt tot financiële problemen bij ondernemers en zorgen rondom de zorgsector

Coronacrisis leidt tot financiële problemen bij ondernemers en zorgen rondom de zorgsector

Publicatiedatum: 27 apr. 2020

Coronacrisis leidt tot financiele problemen bij ondernemers

Grote groepen ondernemers ervaren de financiele gevolgen van de Coronacrisis in hun bedrijfsvoering en in hun portemonnee. Daarvoor mag de overheid de ogen niet sluiten en dat gebeurt gelukkig ook niet. Het Rijk stelt middelen beschikbaar om waar nodig ondersteuning te bieden.

De SGP fractie leeft mee met de ondernemers en heeft in een aantal vragen aan het College van B&W een aantal aandachtspunten benoemd. Bekijk hieronder de schriftelijke vragen:

Zorgen rondom de zorgsector tijdens de Coronacrisis

De verspreiding van het COVID-19 virus zorgt ook in ons land voor ziekte, verdriet en rouw. Dit brengt ook neveneffecten met zich mee, die misschien wat minder zichtbaar zijn in de media, maar voor de betrokkenen wel uiterst vervelend zijn. Hoe gaat het nu met de thuiszorg? Wie let er nu op de eenzame ouderen en alleenstaanden? En diegenen, die nog wel bij de mensen over huis komen, in hoeverre zijn zij beschermd?

De SGP fractie maakt zich hierover zorgen en heeft het College van B&W hierover een aantal vragen voorgelegd. Bekijk de schriftelijke vragen hieronder: