HomeNieuwsRaadsvergadering donderdag 06 juni 2019

Raadsvergadering donderdag 06 juni 2019

Raadsvergadering donderdag 06 juni 2019

Publicatiedatum: 7 jun. 2019

Raadsvergadering donderdag 06 juni 2019

Op donderdag 06 juni 2019 kwam de gemeenteraad van Waalwijk opnieuw in vergadering bijeen. Tijdens de vragenronde heeft de SGP aandacht gevraagd voor de aanpak van vandalisme rond zwembad Zidewinde. Ook dient er wat ons betreft voortgang te worden gemaakt met de aanpak van de kruising Hoofdstraat / Wendelnesseweg en de nieuwe bestrating van de Willem van Gentsvaart, in beide situaties uiteraard in goed overleg met de omwonenden.

Met het oog op de nu op te stellen woonvisie heeft de SGP gepleit voor meergeneratie woonvormen, omdat nu eenmaal niet iedereen op mantelzorg vanuit familie of netwerk kan terugvallen. 

Het aanvullend voorbereidingskrediet voor een nieuw te bouwen schoenmusuem heeft de SGP niet kunnen steunen. Het financiële plaatje bevat o.i. nog te veel onzekerheden. Ook is er gesproken over de nieuwe snelfietsroute. In afwijking van een eerder voorstel, om de snelfietsroute door de Besoijensestraat te laten lopen is nu het voorstel .. met steun van de SGP .. ingediend en aangenomen  om een aansluiting te maken tussen de F261 en de F59 en de rustplaats bij het fietstunneltje in Waalwijk op te knappen.

Bekijk hieronder de ingediende schriftelijke vragen.